Jilke van d'n Boktse Bimt - Jill

 

Jilke van d'n Boktse Bimt is de dochter van Yfke fan 'e Blommetûn (moeder) en Anton Jelmer fan’e Moiae Hôvingen (vader). Ze is geboren op dinsdag 6 november 2012 in een nestje van 11 puppy's, ze is nu 8 jaar. Net zoals haar moeder is ze erg actief en heeft Jill een zeer goed neus. Tijdens het wandelen is ze altijd wel iets op het spoor en schrikt ze er dan ook niet voor terug om in de Dommel achter een eendje aan te gaan of een diep gat te vragen. Het is echt de liefste hond die je maar kan wensen, ze luistert erg goed en Imke en Jill zijn samen nog steeds twee handen op één buik. Na een wandeling liggen ze graag met z'n tweeën op een hondendeken om uit te rusten. 

Jill als puppy - 2012

Aan de foto's hierboven te zien waren Imke en Jill dus al vroeg onafscheidelijk van elkaar. Altijd waren en zijn ze nog steeds samen, terwijl ze toch beide zo anders zijn. Imke is wat meer eigenwijs en trekt haar eigen plan, terwijl Jill zo'n lieverd is en probeert om het altijd goed te doen. Ze speelt ook liever met een fijne knuffel dan met een bal. 

Zoals op de home-pagina te lezen is heeft Jill ondertussen vijf nestjes puppy's mogen groot brengen, waaronder haar dochter Jackie (die we hebben gehouden). Ze heeft een erg goed moeder instinct in zich.

Jill als moeder - 2016